Ţările UE oferă job-uri gorjenilor

418

AJOFM 3Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj prin serviciul de ocupare EURES oferă în această perioadă o ofertă diversificată de locuri de muncă pentru ţările Uniunii Europene.

Astfel, în Marea Britanie se caută un asistent medical şi un asistent medical şef. Pentru aceştia, se cere calificare în domeniu, dar şi experienţă într-un loc de muncă similar. Cei care vor obţine aceste job-uri vor avea contracte de muncă cu un salariu de 27-36 lire brut/oră.

Şi în Norvegia se caută chimişti pentru efectuarea de analize chimice într-o companie farmaceutică. Acestora li se cere învăţământ superior de specialitate şi experienţă. Se oferă contracte de muncă cu un salariu de 500000 – 700000 NOK. În Slovenia este un post disponibil de maseur. Ocupantul trebuie să deţină calificare şi experienţă. În schimb, el va avea un cadru de muncă legal cu un salariu de 1.200 EUR brut/lună. Posturi de muncă în afara graniţelor ţării noastre se oferă şi în Ungaria, acolo unde se caută un specialist în modelare de gips şi un operator la fabricarea produselor ceramice. Solicitanţii trebuie să fie absolvenţi de şcoală profesională sau liceu, să aibă experienţă în domeniul fabricării produselor ceramice. Se oferă contracte de muncă pe perioada nedeterminată şi un salariu de 180.000 de forinţi brut pe lună.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj din Târgu-Jiu, strada Lt. Col. Dumitru Petrescu nr. 1.

I.M.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here