Târgul de la Polovragi, păzit ca butelia de către poliţişti

415

În cadrul Târgului anual “Nedeia” de Sfântul Ilie, de la Polovragi, oamenii legii au aplicat nu mai puţin de 41 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 15 mii lei, au legitimate aproape 120 de persoane, mai mulţi agenţi economici şi deţinători de animale dar şi conducători auto, reţinând inclusive premise auto, din diferite motive.

Poliţiştii din cadrul serviciilor investigaţii criminale, investigarea fraudelor, ordine publică, rutieră, Poliţiei oraşului Novaci şi cei ai posturilor de poliţie comunale arondate, în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj, au acţionat, potrivit lui Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, “pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională”.

În total au fost legitimate 119 persoane, controlaţi 12 agenţi economici şi 11 deţinători de animale şi verificate 36 de autovehicule.

A fost retras un certificat de înmatriculare şi reţinute pentru suspendare trei premise de conducere, din care două pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. În total au fost aplicate 41 de sancţiuni în valoare de 15 140 lei şi confiscate bunuri în valoare de 470 lei.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here