Târgul auto, expoziţie pentru maşinile de vânzare

370

targ auto (2)Din lipsă de spaţiu dar şi în speranţa că poate vor găsi mai repede cumpărători pentru autoturisme, cei care îşi vând maşinile le lasă în parcul auto şi în timpul săptămânii.

Deşi zilele de târg sunt joia şi duminica, câteva zeci de maşini sunt găsite în fiecare zi în acest spaţiu.

În zilele de târg, sute de maşini şi nu numai pot fi găsite în târgul auto. De ceva timp, însă, autoturismele sunt lăsate acolo şi în restul săptămânii. Potrivit administratorului târgului cu pricina, oamenii îşi pot lăsa liniştiţi maşinile, cu atât mai mult cu cât nu li se cere chirie. „Da, îşi lasă maşinile acolo şi în timpul săptămânii. Nu le cer niciun ban şi decât să le lase în stradă mai bine le lasă acolo, în târg”, a declarat Dincă Petrişor Roibu, administratorul.
Preţuri de criză
Chiar dacă clienţii nu prea apar, vânzătorii speră, totuşi, să se găsească şi pentru autoturismele lor cumpărători. Unele dintre ele, însă, nu mai sunt în uz din cauza plăcuţelor expirate. „Sunt cam 70 de maşini acolo şi din ele circa 60% au numerele depăşite”, a mai spus Roibu. Aşa se face că, în jur de 70 de autoturisme pot fi văzute zilnic în parcul auto din Târgu-Jiu, cu afişe prin care se anunţă faptul că sunt de vânzare, având preţuri şi oferte cât mai variate. În speranţa găsirii unui cumpărător, posesorii de maşini anunţă inclusiv preţuri de criză şi reduceri sau înţelegeri la preţuri, piaţa vânzării de maşini fiind însă destul de scăzută.
C. Dorina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here