Târgujienii, aşteptaţi la teatru

386

teatru (1)Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” îi aşteaptă pe târgujieni la spectacole de neuitat. Stagiunea 2010-2011 este în plină desfăşurare, iar conducerea teatrului îi ademeneşte pe gorjeni cu titluri de piese ce nu pot fi ratate.

Ajuns la vârsta majoratului, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din municipiul Târgu-Jiu, care anul acesta împlineşte 18 ani, pune în scenă spectacole care se joacă cu casa închisă. „Noi suntem o instituţie oarecum bizară, să spunem aşa, pentru că noi nu prea ieşim în faţă, în măsura în care suntem foarte prolifici. Avem un număr de peste 35.000 de spectatori pe an. Suntem o instituţie IMG_7040care funcţionează pe un concept; suntem o instituţie profesionistă şi probabil că de aceea lucrurile merg aşa cum ni le planificăm”, a declarat Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu.

Programul spectacolelor afişat pe site-ul Primăriei

Organizându-se extrem de bine şi eficint, conducerea Teatrului „Elvira Godeanu” are deja stabilit programul spectacolelor, iar pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, acesta va fi făcut public şi pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Jiu. „De săptămâna viitoare o să procedăm la afişarea spectacolelor noastre pe site-ul Primăriei şi va fi, în fapt, o demonstraţie la ceea ce spun acum, pentru că noi avem programul făcut pe zile şi ore până în luna mai inclusiv. Asta înseamnă că, deşi într-o perioadă de criză, Teatrul nu a simţit criza şi pentru asta trebuie să mulţumim spectatorilor noştri”, a adăugat directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu.

În plus, conducerea Teatrului se poate mândri şi cu numărul mare de spectatori pe care i-a avut în 2010, mai exact 35.000. La capacitatea de 200 de locuri a Teatrului, cei 35.000 de spectatori avuţi în 2010 înseamnă că la „Elvira Godeanu” au fost, în medie, cinci-şase spectacole pe săptămână.

În plină Stagiune 2010-2011

Stagiunea 2010-2011 este în plină desfăşurare la „Elvira Godeanu”. „Suntem în mijlocul stagiunii şi în acest moment sunt extrem de multe spectacole. Calitatea lor creşte de la an la an, ceea ce face ca, până la urmă, numărul de spectatori, care creşte la rândul său, să fie orecum logic. Din punct de vedere al titlurilor, în stagiunea aceasta, publicul poate urmări 11 spectacole care se află în permaneţă în stagiune, parte din ele premiere, parte reluări; ultima premieră, care a avut loc săptămâna trecută, se cheamă „Stress!” şi este făcută de colaboratorul nostru din Italia, domnul Achille Roselletti. Toate spectacolele domniei sale, încă de la începutul colaborării noastre, adică de cinci ani de zile, încă se mai joacă şi mă refer aici la „Bătrânii”, la „Me and my girl”, la „Ballera” şi acum la „Stress!”. Urmează „Nasta”, care are premiera pe 15 martie, apoi comedia „Palatul Oval”, ce va avea premiera la începutul lunii iunie”, a explicat directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu.

Aşadar, târgujienii sunt aşteptaţi la Teatrul „Elvira Godeanu” unde au ocazia să asiste la spectacole ce merită văzute şi care nu trebuie ratate.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here