Târgu-Jiu: Târgul Floriilor, la Școala „Sf. Nicolae”

1124

Și în acest an, Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu-Jiuși Școala Gimnazială Nr.5 din Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu asociațiile de părinți, organizează „Târgul Floriilor”.
Este un concurs regional de creativitate, pe tema Sărbătorilor Pascale, la care participă, pe lângă cele două unități de învățământ, și elevi din școlile partenere din șapte județe, respectiv Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Hunedoara, Sibiu, Teleormanși Constanța.
„Cele două ediții organizate la nivel de școală, o ediție la nivel județean, o ediție interjudețeană, trei regionale și o ediție națională s-au bucurat de un succes și un impact pozitiv atât în rândul elevilor, părinților, câtși al comunității”, anunță reprezentanții Școlii Gimnaziale „Sf. Nicolae” din Târgu-Jiu.
Concursuleste împărțit pe două secțiuni: creații artistico-plastice (desene, picturi, colaje inspirate de Sărbătoarea Floriilor și a Sfintelor Paști) – participare individualăși obiecte decorativ-practice: felicitări, ornamente, rame, coșulețe pentru ouă, ouă decorate prin diverse tehnici (împletituri, origami, quilling etc.) – participare individuală, dar și colectivă (echipaj format din maximum 5 elevi).
La concurs se pot înscrie elevi ai claselor pregătitoare și ai claselor I-XII.
Concursul va avea loc pe data de 3 aprilie.
„Un cadru didactic participă cu maximum trei lucrări, indiferent de secțiunea la care se înscrie. Se vor juriza numai lucrările care abordează tematica propusă.Se vor acorda diplome pentru premiile I, II, III și mențiune la fiecare secțiune”, mai anunță Școala Gimnazială „Sf. Nicolae” din Târgu-Jiu.
Toate creațiile copiilor vor fi expuse.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here