Târgu-Jiu: Contract semnat pentru încă 15 troleibuze

776

Primăria Municipiului Târgu-Jiu a semnat un nou contract pentru achiziția de mijloace de transport în comun. Proiectul este în valoare de 7,5 milioane de euro.
„Am semnat contractul pentru încă 15 troleibuze ce vor circula în Târgu Jiu, în valoare de aproximativ 7,5 milioane de euro. Este vorba despre al doilea proiect cu finanțare europeană care prevede atât modernizarea infrastructurii transportului în comun, cât și achiziționarea mijloacelor de transport. În cadrul primului proiect am primit deja 11 troleibuze, urmează să primim încă 9, iar cu acestea 15, municipiul Târgu Jiu va deține 35 de troleibuze moderne”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.
Miercuri, autoritățile locale vor semna și contractul pentru modernizarea infrastructurii de transport în comun.
„Vă reamintesc faptul că în perioada următoare vor fi livrate troleibuzele cu autonomie extinsă, ce vor putea circula în afara rețelei electrice și fac această precizare pentru a lămuri situația provocată de informațiile false care au circulat într-o perioadă în mediul online și care spuneau că troleibuzele nu vor putea fi folosite în timp ce se va lucra la infrastructură. Mai mult, mâine n.red. – miercuri) vom semna contractul pentru modernizarea infrastructurii de transport în comun, a cărui valoare depășește 12 milioane de euro. Sunt bani pe care îi aducem la Târgu Jiu și se regăsesc în investiții ce modernizează municipiul”, a mai precizat primarul Marcel Romanescu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here