Tânărul acuzat că şi-a violat iubita a ieşit pentru câteva ore din arest

443

Ioan Daniel Duma, tânărul de 27 de ani, din Petrila, acuzat că a forțat-o pe iubita sa, o minoră de 17 ani, din Rovinari, să întrețină relații sexuale, după ce a sechestrat-o, a ieşit astăzi din arest, însă doar pentru a fi prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara. Acesta a contestat măsura de arestare preventivă dispusă la Judecătoria Petroşani, însă nu a primit vestea pe care o aştepta.

„Respinge contestaţia formulată de inculpatul Duma Ioan Daniel. Obligă pe contestator la plata sumei de 180 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, a stabilit instanţa.

Bărbatul este suspectat că, de sâmbătă până luni, a sechestrat-o într-o cabană pe iubita sa, fiica unui pastor penticostal, iar ulterior ar fi pornit un adevărat calvar pentru adolescentă. Cei doi aveau o relaţie de aproximativ un an.

”În data de 4 aprilie, în jurul orei 19.00, un echipaj de poliţie rutieră a oprit în trafic, pentru control, pe raza oraşului Petrila, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, din oraşul Petrila. După oprirea autoturismului, pasagerul din dreapta, o minoră în vârstă de 17 ani, din oraşul Rovinari, a mers direct la echipajul de poliţie şi a reclamat faptul că, din data de 2 aprilie, a fost sechestrată de către tânărul de 27 de ani, aflat la volan, în zona muntoasă Cheile Roşiei, lovită şi violată. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în perioada 02-04 aprilie 2016, suspectul a dus-o într-o zonă muntoasă izolată de pe raza oraşului Petrila pe prietena sa, în vârstă de 17 ani, cu care avea o relaţie de aproximativ un an, şi, pe fondul geloziei, a agresat-o fizic şi a întreţinut cu aceasta raport sexual împotriva voinţei sale, iar pe parcursul acestor zile a privat-o de libertate”, a declarat Laura Bradu, agent principal în cadrul IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here