Tâlhar, găsit marţi seara în locuinţa soţilor Rostogolea

551

Marian Boboc, în vârstă de 47 de ani din Târgu-Jiu, condamnat în 1997 pentru tâlhărie, dar ieşit din detenţie cu trei ani în urmă, a fost găsit, marţi seara, în locuinţa soţilor dr.Cristina şi Cosmin Rostogolea, în timp ce proprietarii nu erau acasă, unul fiind internat în spital, iar altul în arestul IPJ Gorj. În timp ce soacra medicului şi fiul celor doi au ajuns la casa din Tudor Vladimirescu, Boboc fugea pe poartă, fiind oprit de fratele lui Cosmin Rostogolea, familia apelând la 112 venirea poliţiei la faţa locului.

casa10Boboc a fost luat marţi de poliţişti fiind acuzat, în prezent, pentru violare de domiciliu, tentativă de furt şi ameninţare, după ce respectivul a ameninţat-o, în faţa oamenilor legii, pe Maria Rostogolea, mama unuia dintre proprietari, că o va tăia cu cuţitul. Ameninţări a transmis Boboc şi la adresa fratelui proprietarului, supărat că bărbatul a fost cel care l-a imobilizat la ieşirea din casă şi l-a dat pe mâna poliţiei.
Se adeveresc astfel sesizările familiei Rostogolea, legat de furtul repetat al bunurilor din locuinţa situată la numărul 64, luni, IPJ Gorj deschizând un dosar pentru furt, cu autori necunoscuţi, în această speţă, după ce au fost sesizaţi de familie că din locuinţa în cauză s-au sustras mai multe bunuri importante.
casa 50Şocant este că hoţii au revenit la faţa locului şi după plecarea, luni, a poliţiştilor, Marian Boboc recunoscând în faţa anchetatorilor că ar fi dormit, în ultimele nopţi, în podul casei, devastate în ultima lună în lipsa proprietarilor de drept. De altfel, tot marţi, la o zi după plecarea agenţilor din locuinţă, familia a sesizat că hoţii au încercat cu tupeu să fure boilerul dintr-o anexă şi centrala pe lemne, dizlocată din loc. Tot respectivii au forţat uşa de la centrală, dar şi de la anexa unde se mai afla un pat şi o chiuvetă.
Ancheta privind furtul bunurilor din casa Rostogolea se află în derulare la IPJ Gorj, acum poliţiştii având un suspect în dosar.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here