Tabără de artă plastică, la Baia de Fier

583

Clubul Montan White Wolf Baia de Fier a organizat, în colaborare cu Cercul de Pictură ATLAS ART – Albești / Argeș și Asociația PRO ARTA ARTGESIS – Mioveni / Argeș, în parteneriat cu Căminul Cultural ION NIȚULESCU Baia de Fier, o nouă ediție a Taberei de artă plastică. Peste treizeci de participanți au răspuns prezent la activitățile derulate cu această ocazie.

În perioada 4-8 iulie, în Baia de Fier s-a desfășurat Tabăra de artă plastică, organizată de Clubul Montan White Wolf. “Prin organizarea taberei ne-am propus: atragerea unui număr cât mai mare de persoane în acţiuni cu caracter cultural-artistice; descoperirea tinerilor cu talent artistic; îndrumarea în cadrul unei tabere complexe; pregătirea elevilor pentru examenele de admitere la licee de artă; oferirea unor oportunităţi de petrecere a timpului liber prin implicarea tinerilor în acţiuni cultural-artistice”, a declarat Gabriel Dan Chiriac, președintele Clubului Montan White Wolf Baia de Fier.
Transportul și masa au fost asigurate individual. Cazarea persoanelor externe s-a efectuat la Cabana Peștera Muierilor din Baia de Fier. Echipa de instructori a fost alcătuită din: Cîrstea Cornel, Ionescu Denisa și Abrudean Bianca.

Tabăra de artă plastică a fost organizată de către Clubul Montan White Wolf, în colaborare cu Cercul de Pictură ATLAS ART – Albești / Argeș și Asociația PRO ARTA ARTGESIS – Mioveni / Argeș, în parteneriat cu Căminul Cultural ION NIȚULESCU Baia de Fier. Evenimentul a fost susținut de Complex “PEȘTERA MUIERILOR” Baia de Fier, CARD BLUE București și THOT GLINT Târgu Jiu, partener media fiind cotidianul Gorjeanul.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here