Surpriza făcută de poliţiştii gorjeni unei fetițe din Scoarța  

2743

O fetiță care a împlinit astăzi zece ani a avut parte de o surpriză din partea poliţiştilor gorjeni. Roxana, din comuna Scoarța, a primit un tort, o tabletă și cercei. Și fratele fetiței a primit o tabletă.

Am pus mână de la mână și i-am făcut o surpriză Roxanei, o fetiță din comuna Scoarța, satul Bobu, care azi a împlinit vârsta de 10 anișori. Fetița, împreună cu frățiorul său, de nouă ani sunt crescuți de bunicul lor, încă din primele zile de viață.
Bunicul le-a oferit nepoților săi strictul necesar, dar fetița avea o dorință de ziua ei, și anume să primească un tort, o tabletă și o pereche de cercei.
Cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Biroul Teritorial Gorj am reușit să-i îndeplinim dorințele fetiței, exact în ziua aniversării sale și le-am făcut cadou celor doi frați câte o tabletă, cu internet nelimitat, care să-i ajute atât în procesul de învățământ, cât și pentru comunicarea cu alți colegi și cu persoanele dragi, dar și pentru alte jocuri specifice copilăriei.
Tot noi i-am făcut cadou Roxanei și o pereche de cercei, pentru că declarase că nu a avut niciodată. Aflând de inițiativa noastră, o femeie de 53 de ani, administrator al unei societăți comerciale din orașul Bumbești-Jiu a vrut să-i facă dăruiască fetiței tortul mult dorit și în plus a donat și o sumă de bani care să-l ajute pe bunicul copiilor să le cumpere cele necesare. Împreună am reușit să oferim momente frumoase unor copii care au, totuși, mult mai multă nevoie de ajutorul nostru”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here