Suprize în CL a lui Bălu: PPDD are un consilier nou la Fărcăşeşti

677

Consiliul Local Fărcăşeşti a luat act ieri, în şedinţă ordinară, de demisa din postul de consilier a lui Constantin Drăgoescu, totodată preşedinte al PSD Fărcăşeşti. Acest organism nu a luat în considerare şi demisiile consilierilor USL care însoţeau demisia liderului PSD, în lipsa celor care susţineau că nu mai vor să facă parte din Consiliul Local Fărcăşeşti.

În aceiaşi şedinţă, CL Fărcăşeşti a luat act de demisiile consilierilor PPDD, Constantin Cain şi Mihai Robert Dumitru. A fost însă validat ca şi consilier local din partea PPDD, Constantin Mrejeru, aflat pe lista de supleanţi ai acestui partid politic. Aici intervine marea surpriză, mai ales că se spunea oficial că toţi supleanţii PPDD au demisionat alături de Belgiu. În fapt lucrurile stau altfel, mai fiind şi alţi populari care nu au demisionat la solicitarea fostului preşedinte al PPDD Fărcăşeşti.

La loc comanda
Acum CL Fărcăşeşti are 9 consilieri locali în funcţie, din 11 care au fost aleşi la localele de anul trecut. Organismul poate funcţiona astfel fără probleme, deşi se vorbea de repetarea alegerilor în localitate pentru Consiliul Local. Situaţia întâlnită la PPDD arată de altfel că demisia celor trei consilieri ai acestui partid la jumătatea lunii august a fost în van, doar o parte din supleanţii din lista acestei organizaţii demisionând la comanda lui Antonică Belgiu. De altfel la comanda acestuia au demisionat din CL Fărcăşeşti şi cei trei consilieri USL.
A. Stoica
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here