Subsolurile din Rovinari, curăţate de administraţia locală

431
subsol rovinariPrimăria Rovinari vine în sprijinul cetăţenilor oraşului pentru a efectua acţiunea de salubrizare şi igienizare a blocurilor de locuit. Această acţiune constă în evacuarea apelor uzate şi, implicit, a dejecţiilor şi mirosului neplăcut de la subsolul blocurilor de locuit, precum şi repararea sau înlocuirea elementelor de canalizare. Administraţia locală a oraşului pune la dispoziţie ţeava de scurgere şi forţa de muncă necesară.

„Problema apei uzate, a dejecţiilor, dar mai ales a mirosului devenit insuportabil, provenit de la subsolul blocurilor, a devenit o problemă serioasă la nivelul oraşului nostru. În urma mai multor sesizări provenite de la un număr mare de cetăţeni care locuiesc în mare parte în imobile situate la parterul blocurilor din oraş am decis să intervenim deocamdată la reţeaua de scurgere a blocurilor şi să reparăm elementele de canalizare aflate pe domeniul public, precum şi să înlocuim ţevile de scurgere de 100 Ø cu ţevi de 400 Ø”, ne-a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari. Ţevile asigură scurgerea apei uzate din subsoluri în reţeaua de canalizare stradală.
Cu ajutorul cetăţenilor se vor reface elementele de canalizare din interiorul subsolurilor, costul acestor intervenţii va fi suportat de către locatari deoarece subsolurile fac parte din domeniul privat. Cetăţenii vor plăti doar coturi, mufe, etc., însă nu şi mâna de lucru. Odată cu efectuarea acestei acţiuni de salubrizare şi igienizare la toate blocurile din oraş, Primăria oraşului Rovinari speră să rezolve problema mirosului subsolurilor din oraş.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here