Subprefectul Drăguşin s-a autosuspendat din PNL

362

Virgil Drăguşin, fost purtător de cuvânt al filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal (PNL), va fi învestit, vineri, în funcţia de subprefect al judeţului Gorj, hotărârea fiind publicată în Monitorul Oficial miercuri seara. Pentru funcţia în cauză, Drăguşin, a renunţat la carnetul de membru PNL.

Virgil Drăguşin a ocupat, până la numirea în funcţia de subprefect, funcţia de consilier superior în cadrul Direcţiei pentru Agricultură Gorj, iar de-a lungul timpului a ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport şi Consiliului Judeţean Gorj. Activitatea profesională a lui Drăguşin a fost una fără pată, dar cu toate acestea a fost ţinut pe tuşă o lungă perioadă de timp, preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, preferând să-l promoveze, iniţial, în această funcţie pe fostul şef de la mascaţi, Octavian Lupulescu.
“În baza Hotărârii de Guvern publicate în Monitorul Oficial din 4 septembrie 2013, mi-a fost conferită onoarea de a ocupa funcţia de subprefect al judeţului Gorj. Este un lucru care mă onorează, dar în acelaşi timp mă obligă şi sper ca în perioada următoare, cu certitudinea că împreună cu prefectul judeţului, vom face o echipă puternică şi sudată, să avem o foarte bună colaborare cu celelalte instituţii şi să ducem la îndeplinire misiunea dată de prerogativele legale. Această calitate mă obligă la imparţialitate politică, fapt pentru care astăzi (joi n.r.) mi-am depus documentele necesare la PNL, renunţând la toate calităţile pe care le-am deţinut în acest partid, inclusiv la calitatea de membru”, a declarat joi, Virgil Drăguşin.
Fostul subprefect al judeţului Gorj, Sorin Arjoca, susţinut în funcţie de PSD, va ocupa, începând de vineri, funcţia de inspector guvernamental.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here