Studenţii sărbătoresc Crăciunul în stilul lor

472
Proiectul „Sărbătoarea Studenţească” organizat de Liga Studenţilor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (LSUCB) din Târgu – Jiu şi început încă de pe 1 decembrie, continuă şi în această perioadă, până în data de 22 decembrie.

Campanie de strângere de fonduri dar şi o tradiţională împodobire a bradului, sunt doar câteva dintre acţiunile desfăşurate de studenţi.

Astfel, după ce de Ziua Naţională, 50 de studenţi au mers într-o excursie la Alba Iulia, pe 13 decembrie, tinerii din fiecare facultate în parte au participat la împodobirea bradului de Crăciun şi a clădirii în care studiază. De asemenea, până pe 22 decembrie se derulează o campanie de strângere de fonduri pentru familiile defavorizate. Proiectul se numeşte „Moş Crăciun e pentru fiecare” şi se desfăşoară în parteneriat cu Banca Comercială Română. Cel mai frumos şi mai aşteptat moment a fost, însă, împodobirea bradului de Crăciun. Această acţiune a avut loc vineri după – amiaza, în centrul municipiului Târgu – Jiu. Spiritul Crăciunului a fost mai prezent ca niciodată, Moş Crăciun ajutat de două Crăciuniţe a împărţit vin fiert celor prezenţi dar şi aproximativ 400 de plăsuţe cu cadouri pentru copii. În sunet de colinde, bradul va fi împodobit, acesta rămânând ulterior în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice. Pentru ca totul să meargă bine, în cadrul acestei acţiuni şi-au dat mâna LSUCB, Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Târgu – Jiu şi Artego S.A.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here