Studenţii gorjeni, instruiţi să îşi construiască o carieră de succes

501

A doua sesiune din cadrul proiectului „Construieşte-ţi o carieră de succes!” va debuta astăzi, 26 august. Începând cu luna mai 2014 Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti în parteneriat cu Universitatea ”Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu derulează proiectul.

Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
În data de 26 august 2014 va avea loc a doua sesiune de informare InfoStud, la sediul Facultăţii de Inginerie sala A 014, ora 10.00. “Campania InfoStud se va derula în sprijinul activităţii de consiliere şi orientare profesională prin care proiectul oferă membrilor grupului ţintă competenţe profesionale şi informaţii concrete despre aşteptările angajat-angajator, despre cadrul legal şi economic la care să se raporteze absolvenţii universităţii.
În cadrul reuniunilor InfoStud se vor organiza dezbateri privind importanţa consilierii şi orientării profesionale în vederea construirii unei cariere de succes. La aceste reuniuni vor fi invitaţi să participe studenţi din grupul ţintă, absolvenţi din diferite promoţii de la specializări din domeniul ştiinţelor inginereşti, cadre didactice, persoane de succes din diferite companii.”, a precizat Magdalena Roşu, manager de proiect.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here