Studenți premiați pentru performanță

517

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat, pe 30 iunie, Gala Premiilor Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, ediţia 2016. Festivitatea de premiere s-a desfăşurat la sediul Universității. Premiile au fost acordate în acest an șefilor de promoţie de la programele de studii de licenţă şi de masterat, dar și studenților care au obținut performanțe remarcabile în activitățile de cercetare științifică și sportive.

Joi, 30 iunie, au fost premiați 45 de șefi de promoție, membrii echipei de handbal a UCB Târgu-Jiu – campioana națională universitară în 2016, reprezentanta României la Campionatele Europene Universitare – Croația 2016, medaliații cu aur la Campionatele Naționale Universitare de Atletism, studenții care au obținut locul al II-lea la secțiunea Mecatronică a concursului studențesc „Să cunoaștem Mecatronica și Robotica”, ediția a II-a, desfășurat în cadrul Universității din Craiova, în perioada 21-22 aprilie 2016, dar și studenții care au avut rezultate deosebite obținute în activitatea studențească. gala premiilor UCB (2)„Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu îi celebrează pe cei mai buni studenți, șefii de promoție, și pe aceia care au obținut rezultate deosebite la concursuri naționale sau la competiții sportive naționale. Avem 45 de șefi de promoție, 14 sportivi cu rezultate deosebite – echipa de handbal a universității este campioană națională universitară și doi dintre sportivii echipei sunt selectați și în echipa universitară națională a României, care acum sunt în Malaga la campionatele universitare de handbal – și avem doi campioni la atletism, cu medalii de aur și, desigur, avem și studenți de la Automatică, ei participând în fiecare an la concursul național “Să cunoaștem Mecatronica și Robotica”, iar anul acesta au obținut locul II. Studenții sunt recompensați cu premii în bani, cărți și alte obiecte de birotică, precum și diplome.”, a menționat Luminița Popescu, rectorul Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
gala premiilor UCB (5)Au fost acordate diplome și cărți. Șefii de promoție de la Facultatea de Științe Economice au primit și premii în bani din partea BCR Târgu-Jiu, în cuantum de 150 lei/persoană. Sportivii premiați au primit câte 300 de lei din partea UCB Târgu-Jiu, iar membrii echipei de Mecatronică – 200 de lei/persoană.
La Gala Premiilor UCB au participat și reprezentanți ai autorităților locale, directori ai principalelor bănci din municipiul Târgu-Jiu, reprezentanți ai principalilor angajatori din Gorj, studenți și cadre didactice.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here