Strategia de campanie a candidatului Popescu de la Drăguțești: Gropi, contra voturi pentru localnicii din Tîlvești

586

În plină campanie electorală, primarul interimar în exercițiu, Ion Dumitru Popescu, candidat ALDE la alegerile parțiale de duminică, s-a apucat să decoperteze drumul sătesc din Tîlvești. La finalul campaniei, gropile au rămas însă neastupate, în timp ce edilul a reabilitat, culmea, chiar drumul spre stâna unui consilier PSD, râd acum localnicii care vorbesc despre strategia ciudată de campanie a alesului local.

În ultima săptămână de campanie electorală, Dumitru Popescu, primarul interimar de Drăguțești, a inițiat niște lucrări care s-au vrut drept unele de modernizare pe drumurile satului Tîlvești. Proiectul electoral, menit să-i aducă acestui candidat ALDE voturi duminică, nu s-a finalizat însă odată cu campania electorală cum ar fi fost normal.

Asta deoarece candidatul a lăsat în urmă gropile proaspăt făcute în asfalt, în timp ce el a modernizat, grijuliu, drumul spre ferma de animale a consilierului social-democrat Irinel Ungureanu, căruia actuala conducere a PSD Drăguțești i-a cerut, în aprilie, excluderea din partid, pe motiv că fraternizează cu ALDE. De altfel, Ungureanu, care își dorește funcția de viceprimar chiar și de la ALDE, a primit un drum înbunătățit în campania electorală, în timp ce electoratul din Tîlvești s-a ales doar cu gropile.

În confruntarea electorală de duminică, la Drăguțești, sunt implicați 4 candidați, de la PSD, PNL, ALDE și PMP.
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here