Strâng semnături pentru parlamentare. „O Românie fără hoție”

2144

Alianța USR-PLUS a dat startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaților săi la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Sub sloganul „O Românie fără hoție”, alianța va strânge semnăturile atât online, cât și în stradă.
De altminteri, USR-PLUS a fost primul competitor electoral care a strâns semnături electronice la alegerile locale, în plină pandemie, folosind un sistem sigur de colectare și validare a datelor, aprobat de Autoritatea Electorală Permanentă. Semnăturile electronice au fost validate de autoritățile electorale, de aceea Alianța va folosi acum același mecanism.
USR-PLUS îi îndeamnă pe români să semneze tot online (https://www.usrplus.ro/).
„În ultimii 4 ani, ne-am luptat zi de zi să demascăm și să împiedicăm hoția vechii clase politice, din stradă și din Parlament. Nu am reușit tot timpul – pentru că nu eram încă destui în Parlament. Dar am continuat și nu vom renunța până când România nu va fi o țară sănătoasă și guvernată bine. (…) Acum începem ultima campanie: alegerile pentru Parlamentul României. Este punctul crucial al efortului pe care l-am început împreună. Și avem nevoie încă o dată de sprijinul tău. Semnează online pentru #USR PLUS. Pe 6 decembrie putem fi mai mulți. Mult mai mulți. Putem schimba legile care apără hoția. O Românie fără hoție nu e o fantezie”, a transmis Radu Miruță, președintele USR Gorj.
Alianța își propune „să elimine imunitățile și pensiile speciale, să pună pe picioare DNA-ul pădurilor, să scoată pe tușă penalii care au gândit legile anti-justiție și să reformeze administrația publică”.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here