Stop aruncării deşeurilor de-a lungul drumurilor!

510

deseuriiComisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Gorj a demarat începând de luni o acţiune de identificare a tuturor cetăţenilor care depozitează deşeuri de-a lungul căilor de comunicaţii, şosele şi căi ferate, de pe suprafaţa judeţului.

„Deja, în zilele de luni şi marţi, am identificat o persoană fizică care arunca o cantitate mai mare de gunoaie, însă a fost sancţionat cu suma de 2.000 RON. De asemenea, am amendat şi Primăria Ciuperceni, deoarece pe Dealul Bujorăscu, am identificat deşeuri. Autorităţile locale au primit o amendă de 15.000 RON”, ne-a declarat Gheorghe Sanda, directorul Comisariatului Judeţean Gorj.

Acesta a menţionat şi faptul că acţiunea va continua în tot judeţul până vor fi identificaţi şi atenţionaţi toţi posibilii contravenienţi. „Cei trei comisari ai Gărzii de Mediu Gorj, în frunte cu mine, vom cerceta fiecare localitate în parte”, a mai precizat Sanda. Pe această cale, conducerea Comisariatului Judeţean roagă cetăţenii să informeze dacă au cunoştinţă şi dovezi referitoare la depozitarea necorespunzătoare a deşeurilor.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here