Stoican, încrezător înainte de partida cu Craiova: Putem să scoatem un rezultat bun

1061

Universitatea Craiova şi FC Botoşani s-au pregătit în Antalya în această iarnă. Cele două echipe se vor întâlni sâmbătă, în primul meci oficial de la reluarea Superligii. La fel ca trupa lui Eugen Neagoe, și FC Botoşani a înregistrat tot două victorii în amicale, 3-2 cu Radomiak Radom și 1-0 cu formaţia azeră Şamahi FK, dar și o remiză, 0-0 cu echipa poloneză Zaglebie Lubin. Ca un fapt inedit, moldovenii au avut un singur jucător cu două goluri marcate, pe Eduard Florescu, fotbalist care a făcut cale întoarsă chiar din Bănie.
La fel ca antrenorul Eugen Neagoe, și Flavius Stoican este încrezător că formația sa poate face un retur bun. Tehnicianul mehedințean speră la un succes împotriva Universității.
„A fost un cantonament reuşit! Am o satisfacţie pentru că juniorii, care sunt din academia noastră, au fost pe teren cu Radomiak şi nu s-a văzut niciun fel de diferenţă. Este un lucru bun pentru clubul nostru. A fost foarte util acest stagiu, chiar dacă în această ultimă partidă s-a simţit şi o oarecare oboseală. Mă bucur că nu avem jucători accidentaţi şi înainte de acest prim meci, cu cei de la Universitatea Craiova, putem să-i aducem la o formă maximă.
Suntem atenţi şi la refacerea organismului. Jucătorii trebuie să aibă încredere în forţele lor, că putem să scoatem un rezultat bun cu Universitatea Craiova“, a declarat Stoican.
FC Botoșani – Universitatea Craiova are loc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20.00. Partida contează pentru etapa a 22-a din Superligă. Finanțatorul Universității, Mihai Rotaru, a declarat că mai dorește să achiziționeze un fundaș stânga. Transferul mijlocașului Jair de la Petrolul nu mai este de actualitate.„Ca în fiecare an, podiumul (n.r. e obiectivul echipei) și acum este extrem de important cum începem. Dacă începem bine, atunci putem spune că ne putem încadra și într-un obiectiv mai sus, adică locul întâi. Depinde cum începem cu Botoșani. Sperăm să mergem pe un drum bun. Dacă rezolvăm și fundașul stânga, pentru că nu avem dublură la Vătăjelu, considerăm că a fost o campanie de transferuri foarte bună. Nicușor Bancu va fi apt în aprilie-mai. Pentru protecția lui, vom aștepta să aibă cantonamentul de vară. Noi considerăm că prin aducerea lui Ișfan am luat cea mai bună soluție de jucător transferabil din România. Era cel mai bun produs de pe piață care putea să fie achiziționat”, a spus Mihai Rotaru, la Pro Arena. Gjoko Zajkov a fost celălalt transfer al Craiovei din iarnă. Internaționalul macedonean a semnat pe doi ani și jumătate.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here