Stoican a plecat la Iaşi!

808

Aşa cum mulţi anticipau, Flavius Stoican nu va mai continua la Târgu-Jiu în sezonul viitor. Incertitudinea legată de fotbalul gorjean şi performanţa în regim de sacrificiu nu au fost pe placul tehnicianului din Severin. Stoican merită însă apreciat, pentru că a fost la un pas să salveze o echipă căreia foarte puţini îi dădeau şanse. Rămâne poate regretul că acest antrenor nu a avut condiţiile pe care le-au avut alţi “principali”, pentru că fostul jucător internaţional a arătat că este capabil şi muncitor.
“Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunţă că s-a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu antrenorul Flavius Stoican. Pe această cale clubul Pandurii Târgu-Jiu îi mulţumeşte antrenorului Flavius Stoican pentru întreaga activitate de formare a unei noi echipe în acest an şi pentru eforturile depuse în încercarea de salvare de la retrogradare a echipei”, a scris pandurii cs.
“Sunt foarte mândru că am avut șansa să antrenez niște băieți care s-au bătut cu toată lumea. Nu e ușor să speri până în ultima secundă, să depinzi doar de tine și apoi să pierzi și locul de baraj”, declara antrenorul după ultimul meci al Pandurilor.
În vârstă de 40 de ani, Stoican s-a înţeles cu câştigătoarea play-out-ului, CSM Poli Iaşi. Site-ul oficial al moldovenilor a scris că formaţia din Copou are “acordul de principiu” al lui Flavius pentru viitorul sezon. Cel din urmă îl înlocuieşte pe un alt fost pandur, Eugen Neagoe. “Am discutat cu Adrian Ambrosie, mi-am dat acordul pentru a prelua echipa. Voi veni marţi la Iaşi pentru a discuta detaliile contractuale. Nu cred că vor fi probleme, dar până nu semnez nu pot spune că sunt sută la sută la Iaşi. Vreau ca Andrei Cristea să rămână la Iaşi. Este o condiţie pusă de mine. E un atacant valoros, experimentat, pe care mi-l doresc la echipă. De altfel, vreau ca şi Frăsinescu să continue, dar şi alţi jucători din sezonul trecut. Să vedem dacă ei vor accepta propunerile financiare ale clubului”, a declarat Flavius Stoican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here