Stimă şi preţuire

556

În popor circulă dictonul: ”să ne apărăm sănătatea, că-i mai bună decât toate”. În cursul vieţii, omul, în multe cazuri nu dă atenţie unor asemenea învăţăminte şi numai în situaţii critice îşi dă seama de necesitatea respectării unor reguli sau principii de viaţă ponderată.

Nerespectarea unor asemenea norme duce la o stare bolnăvicioasă a organismului uman. Numai în asemenea situaţii, fiecare dintre noi ne reproşăm că n-am fost suficient de grijulii cu propria noastră sănătate şi în asemenea situaţii suntem obligaţi să facem apel la cadrele medicale şi la utilizarea unui tratament medicamentos corespunzator. Cu puţin timp în urmă am avut ocazia să-l cunosc pe dl. Dr. Coculescu Adrian Marcel, medic chirurg la Spitalul oraşenesc Tg.Cărbuneşti . Dumnealui lucrează ca medic atât în cadrul policlinicii, cât şi în cadrul apitalului, la secţia de chirurgie, unde efectuează diverse operaţii chirurgicale, cu rezultate lăudabile.În cadrul policlinicii oraşeneşti îşi desfăşoară activitatea la cabinetul de endoscopie digestivă. Aici am avut prilejul să-l cunosc, în mod deosebit pe dl.dr.Coculescu Marcel, unde era aşteptat de numeroşi pacienţi, care erau nerăbdători să le stabilească diagnosticul, în baza unui control minuţios de specialitate. Majoritatea pacienţilor îi acordau domnului doctor numai cuvinte de laudă, de apreciere şi de respect pentru întreaga activitate ce o desfăşoară în domeniu muncii medicale.
Ajuns la un control medical, cu soţia mea m-am putut convinge de prestaţia medicală dl.dr.Coculescu Marcel. Modul exemplar de efectuare a controlului medical şi de stabilire a diagnosticului corespunzător, în baza căruia i-a fost stabilit tratamentul adecvat, m-au determinat să mă conving că aprecierile de care se bucură din partea diverşilor pacienţi, sunt pe deplin meritate.
Mai fac menţiunea că în această unitate spitalicească dăinuie ordinea şi curăţenia, demne de invidiat, motiv pentru care merită aprecierea unanimă a tuturor celor care îi trec pragul.
Prof. Alexandru- Bărăscu Săcelu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here