Ştiinţa Stoina, campioana primei ediţii a “Cupei Comunei Stejari” la fotbal

574

Primăria şi Consiliul Local Stejari, alături de Asociaţia Sportivă Stejari au organizat sâmbătă prima ediţie a “Cupei Comunei Stejari” la fotbal. La această competiţie se putea înscrie orice echipă care achita taxa de participare de 60 de lei, iar componenţii aveau minim vârsta de 14 ani. Lotul unei echipe trebuia să fie format din minim 6 jucători sau din maxim 10. Jocurile s-au desfăşurat pe terenul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Stejari.

Iniţiativa organizării acestei competiţii sportive le-a aparţinut consilierilor Vasile Deaconescu şi Nicolae Dan Bărbuţ, cei doi fiind susţinuţi de aproape şi pe secretarul comunei Stejari, Claudiu Bucea, şi pe primarul Lupu Ştefan. Prima ediţie a început sâmbătă în comună de la ora 10.00 dimineaţa. La startul competiţiei s-au înscris şase echipe de fotbal, adică: XXL Stejari, AS Băceşti, Ştiinţa Stoina, Gaz Logreşti, Ştiinţa Hurezani, CS Baloşani.
“Au fost, prin tragere la sorţi, formate, două grupe, jucându-se în sistem campionat, fiecare cu fiecare în timp ce câştigătorii celor două grupe au jucat finala.
Grupa A a avut în componenţă următoarele echipe: XXL Stejari, Gaz Loreşti, CS Baloşani; iar grupa B: Ştiinţa Hurezani, AS Băceşti, Ştiinţa Stoina. Grupa A a fost câştigată de Gaz Logreşti, iar Grupa B de Ştiinţa Stoina, ambele jucând finala. Cupa Comunei Stejari la Fotbal, ediţia I, a fost astfel câştigată de Ştiinţa Stoina care a învins în finală cu scorul de 3-1. Această echipă a primit, conform regulamentului competiţiei, premiul I şi suma de 300 de lei, o diplomă şi o cupă”, a declarat profesorul Vasile Deaconescu.

Gaz Logreşti, pe locul II
Au mai fost acordate diplome pentru “golgheterul” competiţiei, acordat jucătorului Nicolae Cristian de la Ştiinţa Stoina, pentru “cel mai bun portar”, acordat lui Lucian Dumitru de la CS Baloşani, pentru “cel mai bun jucător”, acordat lui Ion Dumitrache de la Ştiinţa Stoina şi pentru “cel mai frumos gol” acordat lui Aurelian Rusu de la Ştiinţa Hurezani. Arbitrul competiţiei a fost desemnat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj. Mingea de fotbal a fost cea utilizată de AS Stejari în meciurile oficiale.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here