Ştiaţi că…

542
Merele reduc colesterolul şi luptă cu răcelile, mai ales acum, când a venit toamna. Două sau trei mere pe zi aduc un beneficiu maxim –mai puţine răceli, mai puţini bani daţi pe medicamente!

Prazul, ceapa şi usturoiul conţin compuşi care sunt antibiotici naturali şi care curăţă organismul, graţie conţinutului de sulf. Consumaţi aceste trei legume în mod regulat ca un remediu tradiţional împotriva răcelilor, a artritei sau pentru gută.
Orezul alb rafinat, pâinea albă pufoasă sau pastele făinoase albe trebuie scoase din meniu şi înlocuite cu orez brun, pâine de secară, cereale integrale sau paste din orez – toate conţinând nutrienţi care, în cazul primelor au fost eliminaţi prin rafinare.
Carnea roşie şi ouăle sunt considerate alimente pline de “grăsimi rele”, din cauza conţinutului de grăsimi saturate, dar consumate cu moderaţie, sunt o sursă excelentă de proteine. Dacă veţi consuma carne roşie, alegeţi muşchiul, la grătar.
Cristina RĂSCOL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here