Ştiaţi că

616
-…berea e o sursă importantă de potasiu, magneziu, seleniu, fosfor şi vitamina B şi este foarte hrănitoare? De fapt, mai este numită şi „pâinea lichidă”.
-…în afară că este foarte gustoasă şi destul de scumpă, zmeura are una dintre cele mai mari concentraţii de vitamina C şi e un ajutor excelent în lupta contra radicalilor liberi?

-…Grepfruitul este una dintre cele mai importante surse de vitamina C din natură şi vă scapă de oboseală şi dureri de cap? Pentru un plus de energie şi vitalitate, beţi zilnic timp de două săptămâni două pahare cu suc de grepfruit.
-…stadiile incipiente ale celulitei, când pielea ca o coajă de portocală este vizibilă doar la ciupire, se pot trata prin exerciţii fizice, fitness, aerobic, stretching şi printr-o dietă bogată în fibre alimentare, vitamine şi minerale?
-…lime era folosit în vechime de marinari pentru a preveni scorbutul (boala lipsei de vitamina C?). Într-adevăr, lime este unul dintre fructele cele mai bogate în vitamina C.
-…consumul a doar 90 de grame de iaurt zilnic ajută la o respiraţie proaspătă şi previne apariţia gingivitei (inflamaţia gingiilor din cauza plăcii bacteriene)?
-…America de Sud a dat prima oară întregului mapamond (prin navigatorii spanioli şi portughezi) ciocolata, porumbul, roşiile, vanilia, cartofii, ardeii iuţi sau alunele.
Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here