Ştefănoiu îşi pune speranţele în Înalta Curte

334
Omul de afaceri Relu Ştefănoiu, din Novaci, a fost condamnat la 3 ani de închisoare de o instanţă a Curţii de Apel Braşov, sentinţa nefiind însă definitivă. Acesta a fost judecat la Braşov în ultimele luni în dosarul în care a fost acuzat de trafic de substanţe toxice, dosar în care a şi fost reţinut la începutul anului 2005 de către fostul prim-procuror al Parchetului Gorj, Emil Moţa.

Ştefănoiu a stat atunci două săptămâni în arestul Poliţiei Gorj, ulterior nefiindu-i prelungit mandatul de arestare preventivă.

Magistraţii braşoveni au dispus acum condamnarea acestuia la 3 ani de închisoare, după ce omul de afaceri, dar şi Parchetul Gorj, au atacat sentinţa dată cu un an în urmă la Tribunalul Gorj, după ce, anterior, o altă sentinţă a instanţei gorjene fusese desfiinţată de Curtea de Apel Craiova. Ştefănoiu a primit şi atunci trei ani de închisoare, el atacând acum sentinţa Curţii de Apel din Braşov, o sentinţă definitivă urmând să fie pronunţată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Omul de afaceri din Novaci se declară optimist şi crede că la instanţa supremă îşi va putea dovedi nevinovăţia.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here