Start la o nouă ediţie a Festivalului Naţional “Măiastra”

782

Palatul Copiilor Târgu-Jiu va desfăşura în perioada 27-28 mai ediţia cu numărul zece a Festivalului Naţional de Gimnastică şi Dans “Măiastra”.

Competiţia se regăseşte în calendarul activităţilor educative naţionale din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale este organizată de către Palatul Copiilor Târgu-Jiu, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, Direcţia pentru Sport şi Tineret Gorj, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, Primăria Municipiului Târgu-Jiu. La buna desfăşurare a competiţiei au contribuit Crucea Roşie Târgu-Jiu, care asigură asistenţa medicală a competiţiei, Şcoala Gimnazială “Voievod Litovoi” care asigură locaţia de desfăşurare a festivalului, dar şi comitetele de părinţi ale cercurilor de gimnastică şi dans din cadrul Palatului Copiilor Târgu-Jiu, precum şi Eurosport Trading SA.
Festivalul se desfăşoară pe două secţiuni şi anume: secţiunea dans ce are loc în data de 27 mai, începând cu orele 10.30; secţiunea gimnastică aerobică ce este programată pentru ziua de 28 mai, de la 10.30. Vor fi prezenţi la festival aproximativ 500 de copii din 16 judeţe ale ţării, anul acesta intrând în concurs un număr de 24 de echipaje. Iniţiatorii şi coordonatorii proiectului sunt prof. Valerica Ciobanu, responsabil secţiunea gimnastică aerobică, şi prof. Adriana Dănciulescu, responsabil secţiunea dans. “Mulţumim pentru implicare şi susţinere inspectorilor, directorilor, autorităţilor locale, colegilor, părinţilor, sponsorilor şi tuturor celor care au contribuit ca această manifestare dedicată copiilor să ajungă şi să se desfăşoare în cea de-a X-a ediţie”, a precizat Valerica Ciobanu, unul dintre profesorii coordonatori ai Festivalului Naţional de Gimnastică şi Dans “Măiastra”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here