Start la o nouă ediţie a campaniei „Dăruieşte de Crăciun”

565

Liga Studenţilor din UCB împreună cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează, în perioada 5 – 20 decembrie 2017, cea de-a şaptea ediţie a campaniei caritabile „Dăruieşte de Crăciun”. Campania presupune colectarea de obiecte de îmbrăcăminte, rechizite, jucării şi produse alimentare pentru familii cu posibilităţi financiare reduse, dar şi copiii din centrele de plasament din municipiul Târgu-Jiu.
O dată cu începerea campaniei caritabile (5 decembrie), se doreşte şi celebrarea Zilei Internaţionale a Voluntarilor, oferind acestora încă o dată posibilitatea de a arăta cât de implicaţi sunt în activităţile de voluntariat, de a munci în folosul celor nevoiaşi şi de a împărtăşi valorile voluntariatului, şi totodată de a le promova. De altfel, prin cadrul acestei campanii care debutează exact în ziua sărbătoririi voluntarilor, este un motiv în plus ca studenţii, dar şi cadrele didactice din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, să se implice cât mai mult în astfel de acţiuni.
Cuprinşi de magia sărbătorilor de iarnă, atât studenţii, cât şi cadrele didactice, îşi doresc să aducă un zâmbet şi pe chipul altor persoane, bucurându-se cu toţii de magia Sărbătorilor de iarnă, de aceea, din acest an, voluntarii Ligii Studenţilor doresc să colecteze şi cărţi, pe care să le ofere în prag de sărbători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here