Squad Force, cu acţionariat schimbat

1383

Directorul şi Directorul adjunct SC Pază şi Protecţie SRL, cel puţin în 2010, când Gorjeanul relata că firma condusă de cei doi era dată în judecată pentru că nu îşi achita drepturile salariale pentru câteva zeci de angajaţi, Viorel Pîrcălăbescu şi Nuţă Florea, şi-au mutat afacerile în Bucureşti.

Cei doi au devenit de fapt acţionari al SC Squad Force, în momentul în care actualul secretar general al PDL Gorj, Marcel Iacobescu, ieşea din firmă, în urmă cu 3 ani de zile. Pensionarul militar, care avea calitatea de director general al societăţii, s-a retras din societate în 2010 el cedându-şi partea sa lui Nuţă Florea. Societatea o deţinea, la momentul respectiv, cu Gabriel-Ilie Lupu, dar şi acesta şi-a cedat tot atunci o parte din firmă, dându-i o parte din acţiuni lui Nuţă Florea, director în 2010 la SC Pază şi Protecţie SRL din Rovinari, şi lui Pîrcălăbescu, partenerul acestuia de echipă. Firma a avut de atunci 3 acţionari, ajungând să îşi reducă considerabil angajaţii.
Această societate a câştigat recent un contract de aproape 2 miliarde de lei vechi, privind paza Gării de Nord şi a Depoului CFR. Lucrarea s-a oferit firmei prin încredinţare directă.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here