Spitalul Novaci va încheia anul cu bine

306

Conducerea spitalului din Novaci şi-a luat toate măsurile pentru ca unitatea să încheie anul bine. Chiar dacă criza îşi arată efectele la toate unităţile, echipa managerială a Spitalului Orăşenesc Novaci a luat din timp măsuri pentru a depăşi cu bine problemele cauzate de bugetul limitat. A fost realizat şi stocul de motorină pentru centrală, astfel că funcţionalitatea ei este asigurată pentru întreg parcursul zilei, s-au făcut stocuri de medicamente şi s-au găsit şi resurse pentru plata salariilor.

Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci dă asigurări că unitatea pe care o conduce va încheia anul cu bine. „Avem promisiuni că vom avea bani pentru salarii. Vom încheia bine anul. Nu avem datorii la furnizori, avem stoc de medicamente, alimente şi motorină pentru centrala termică. Avem totul pus la punct astfel încât putem spune că vom încheia anul cu bine”, a confirmat managerul Eufimia Dumitrescu.

Condiţii excelente pentru pacienţi
Pacienţii internaţi la Spitalul Orăşenesc Novaci beneficiază de condiţii hoteliere foarte bune. De câteva săptămâni a fost pornită şi căldura, astfel că la ora actuală, temperatura din saloane este mai mult decât plăcută. „La noi, căldura s-a pornit încă din primele zile friguroase. În saloane este cald şi bine, temperatura este plăcută şi pacienţii sunt mulţumiţi. Avem suficientă motorină pentru centrală, stocul fiind asigurat pentru întreg sezonul rece”, confirmă Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
De-a lungul întregului sezon rece, centrala termică a spitalului din Novaci consumă motorină în valoare de 700 milioane lei vechi, după cum confirmă managerul unităţii.

Alimente suficiente în cămara spitalului
La Spitalul Orăşenesc Novaci, în această perioadă, la fel ca în fiecare toamnă, pregătirile pentru sezonul rece sunt o preocupare importantă pentru echipa managerială.
Asigurarea hranei pacienţilor preocupă conducerea unităţii, cu atât mai mult cu cât preparatele se gătesc în bucătăria spitalului. Din fericire, stocul de alimente s-a făcut, cămara fiind umplută cu tot ce trebuie. „Am făcut şi stocul de alimente pentru cămara de iarnă. S-au făcut achiziţiile necesare de alimente, stocul urmând a fi refăcut şi pe perioada sezonului rece, cu atât mai mult cu cât, la noi, hrana este preparată în bucătăria proprie”, a menţionat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci. Trebuie menţionat faptul că la acest spital este asigurat şi stocul de medicamente şi materiale sanitare.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here