Spitalul Novaci, pregătit pentru iarnă

703

La Spitalul Orășenesc Novaci s-au luat măsurile necesare pentru ca bolnavii să nu sufere de frig pe parcursul iernii. Deocamdată încă nu s-a pornit centrala, temperaturile în saloane fiind încă bune. Managerul Emil Grigore spune că unitatea este pregătită pentru sezonul rece.

Spitalul Orășenesc Novaci asigura asistență medicală a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din orașul Novaci și 7 comune arondate: Alimpești, Baia de Fier, Bengești Ciocadia, Bumbești Pițic, Crasna, Polovragi, Roșia de Amaradia. Luând în calcul dezvoltarea și extinderea stațiunii Rânca, circulația intensă a turiștilor pe DN 67C – Transalpina, șosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orășenesc Novaci este pregătit să facă față noilor provocări generate de eventualele situații de urgență.

Pregătiri pentru iarnă
Conducerea Spitalului Orășenesc Novaci a făcut toate demersurile pentru ca pacienții care vor fi internați pe parcursul iernii să beneficieze de cele mai bune condiții. “Stocul de alimente a fost făcut, la fel și cel de medicamente”, a confirmat managerul Emil Grigore.
Deocamdată nu a fost pornită căldura în spital, însă temperatura în saloane este optimă. „Avem motorina pentru încălzire, revizia la centrală este făcută, astfel că noi putem, în orice moment, să dăm drumul la căldură. Dacă temperatura va scădea sub 10 grade, vom porni căldura. Spitalul este izolat și este cald în saloane”, a confirmat Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.
Adresabilitatea la Spitalul Novaci este în creștere, pacienții beneficiind de cele mai bune condiții, atât din punct de vedere hotelier, cât și din punct de vedere al tratamentelor medicale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here