Spitalul Novaci, în linie dreaptă cu pregătirile pentru sezonul rece

481

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci a făcut stabilit deja necesarul de alimente pentru sezonul rece. Deşi mai este destul de mult timp până la începerea iernii, reprezentanţii acestei unităţi sanitare doresc să se asigure că pacienţii vor beneficia de condiţii optime de hrană şi spitalizare.

Toamna este sezonul în care gospodinele îşi umplu cămările cu provizii. În acest anotimp şi managerii spitalelor îşi fac planuri pentru asigurarea unor condiţii optime de hrană şi spitalizare a pacienţilor care vor fi internaţi în timpul iernii. La Spitalul Orăşenesc Novaci, pregătirile sunt în desfăşurare. “Ne-am pregătit cu combustibil pentru centrală, alimente pentru hrana pacienţilor şi cam tot ce trebuie pentru a trece cu bine de sezonul rece. Am început să şi achiziţionăm produse”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci. La Novaci, încălzirea spitalului este asigurată de o centrală pe motorină, motiv pentru care se vor lua măsurile necesare pentru asigurarea combustibilului pe tot parcursul iernii.
Reamintim faptul că la Spitalul Orăşenesc Novaci ajung bolnavi din oraşul Novaci, din staţiunea montană Rânca şi din şapte comune, care sunt arondate la această unitate: Alimpeşti, Baia de Fier, Polovragi, Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Roşia de Amaradia. Astfel, spitalul asigură asistenţă medicală completă pentru aproximativ 61.000 de locuitori.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here