Spitalul Novaci caută medici

572

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci are o continuă preocupare pentru asigurarea serviciilor medicale de calitate pacienţilor. Pentru acest lucru este necesară o echipă de cadre medicale bine pregătită, dar şi completă, pentru a putea face faţă solicitărilor venite din partea bolnavilor. Tocmai de aceea, s-au scos la concurs un post de medic ginecolog şi unul de medic pentru Recuperare Medicină Fizică. Termenul limită pentru înscrieri este începutul lunii mai.

La Spitalul Orăşenesc Novaci ajung bolnavi din oraşul Novaci, din staţiunea montană Rânca şi din şapte comune, care sunt arondate la această unitate: Alimpeşti, Baia de Fier, Polovragi, Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Roşia de Amaradia. Astfel, Spitalul asigură asistenţă medicală completă pentru aproximativ 61.000 de locuitori. În ultima perioadă, adresabilitatea este tot mai mare la această unitate medicală, lucru explicabil dacă luăm în calcul condiţiile hoteliere şi serviciile medicale puse la dispoziţia pacienţilor.

Binele pacienţilor, principala preocupare a conducerii
Echipa managerială a Spitalului Orăşenesc Novaci s-a preocupat în permanenţă să asigure nu doar servicii complete, ci şi de calitate. Aprovizionarea cu medicamente se face sistematic, astfel încât stocurile farmaciei unităţii să conţină tot ce este necesar pentru tratamentele celor internaţi. Şi pentru îmbunătăţirea condiţiilor hoteliere s-au alocat, de-a lungul timpului, fondurile necesare pentru ca acum pacienţii să se bucure de saloane moderne, dotate condorm standardelor actuale în domeniu. Personalul este un capitol la care mai este de lucrat, în sensul că blocarea angajărilor din ultima perioadă şi pensionările ce nu puteau fi amânate au determinat un deficit de personal pe care acum managerul se străduieşte să-l rezolve. Astfel, au fost scoase la concurs două posturi de medici, pentru care înscrierile continuă. „Avem scoase la concurs două posturi de medic, unul la Ginecologie, celălalt la Recuperare Medicină Fizică. Înscrierile se fac până pe 2-3 mai”, confirmă Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci. Conducerea unităţii speră ca cele două posturi să se ocupe în urma organizării concursului de angajare, spitalul având mare nevoie de aceşti specialişti.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here