Spitalul Judeţean şi-a angajat medic specialist Medicină Sportivă

1645

În urmă cu o săptămână, în echipa de cadre medicale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a intrat un nou medic. Acesta este specializat în Medicină Sportivă şi a fost angajat ca urmare a pensionării vechiului doctor al SJU, în această specialitate. Totodată, conducerea unităţii confirmă faptul că se caută în continuare medici, la nivelul spitalului existând încă mici carenţe pe anumite secţii.

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu are un nou medic pe Medicină Sportivă. Acesta s-a alăturat echipei SJU, în urmă cu o săptămână. „Pentru că se pensionase medicul de Medicină Sportivă, am scos postul la concurs şi l-am angajat pe domnul doctor Virgil Mazilu. Dumnealui va face verificări medicale la toţi sportivii din judeţ”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Conducerea SJU Târgu-Jiu confirmă faptul că ar mai fi nevoie de noi angajări. „Am reuşit să umplem golurile, cu mici excepţii. Avem trei specialităţi la care sunt carenţe, dar sperăm ca până la finalul anului acesta, sau cel târziu anul viitor, să găsim medici pentru specialităţile deficitare la acest moment, respectiv: Diabet, UPU şi Endocrinologie”, a subliniat managerul Tătaru.

Posturi scoase la concurs
Tot la sfârşitul săptămânii trecute, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a afişat anunţul privind organizarea concursului pentru ocuparea a două posturi vacante din statul de funcţii: medic specialist – Boli Infecţioase şi medic în specialitatea Obstetrică – Ginecologie pentru Secţia Obstetrică. Înscrierile se fac în termen de 15 zile de la data publicării anunţului, respectiv din 16 octombrie, iar concursul se va organiza în perioada cuprinsă între 31 şi 90 de zile de la publicarea anunţului. Taxa de participare la concurs este 150 de lei.
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, la concursul pentru ocuparea postului de medic în specialitatea Obstetrică-Ginecologie, vacant la Secţia Obstetrică, se pot înscrie medici rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire, specialişti sau primari confirmaţi în specialitatea Obstetrică – Ginecologie. Conducerea SJU Târgu-Jiu face precizarea că sunt respectate prevederile OUG nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here