Spitalul Judeţean face angajări. Se caută şi doi medici!

2034

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu face 16 noi angajări. Unitatea sanitară organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de medic specialist în chirurgie vasculară şi Recuperare, medicină fizică şi balneologie.
În plus, luni, 15 aprilie, Spitalul Judeţean a organizat selecţie de oferte în vederea atribuirii contractului de prestări servicii medicale de neurochirurgie, pentru Secţia de Chirurgie Generală I. „Serviciile vor fi prestate la solicitarea prealabilă a medicului şef Secţie Chirurgie Generală I sau a medicului coordonator al Blocului Operator. Durata contractului va fi până la data de 31.12.2019, cu posibilitatea de prelungire în funcţie de necesităţi, conform prevederilor legale, dar şi cu clauză de reziliere în momentul în care postul va fi ocupat prin concurs”, anunţă SJU Târgu-Jiu.
Totodată, spitalul a mai scos la concurs un post de lenjereasă, şapte posturi de spălătoreasă, trei posturi de muncitori necalificaţi, un post de bucătar şi două posturi de electricieni. Se cer studii medii, trei ani vechime în meseria de bucătar şi nouă ani vechime pentru posturile de electricieni. Concursurile vor avea loc la sfârşitul lunii mai.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here