Spitalul Judeţean a încasat peste 20.000 lei din rezerve

442

De la începutul acestui an şi până în prezent, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a încasat 20.150 lei din exploatarea rezervelor. Tariful este de 100 de lei pe noapte, excepţie făcând rezervele de la Gastroenterologie, unde sunt câte două paturi în salon şi tariful este de 50 de lei de persoană.

Patru dintre secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu sunt dotate cu rezerve. Mulţi dintre pacienţi preferă confortul unei rezerve, chiar dacă trebuie să plătească o taxă de 100 lei pe noapte. În primele şase luni ale anului în curs, SJU Târgu-Jiu a încasat peste două sute de milioane de lei vechi. „De la începutul anului şi până în prezent s-au încasat 20.150 lei din exploatarea rezervelor”, confirmă Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Pacienţii preferă să plătească pentru a beneficia de condiţii bune pe perioada spitalizării, astfel că rezervele SJU sunt apreciate de bolnavii care doresc lux cât timp sunt nevoiţi să stea în spital. Reprezentanţii unităţii îşi doresc să amenajeze şi alte rezerve, mai ales pe secţiile unde încă nu există.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here