Spitalul de Pneumoftiziologie, dotat cu un ecograf modern

507

Cu sprijinul Consiliului Judeţean Gorj, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a fost dotat, recent, cu un ecograf de ultimă generaţie. Acesta este deja funcţional, după cum confirmă conducerea unităţii sanitare menţionate.

De când a preluat spre administrare Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu, Consiliul Judeţean Gorj a realizat o serie de investiţii. Cea mai recentă este achiziţionarea unui ecograf modern, de care spitalul avea mare nevoie. „Recent, am reuşit dotarea spitalului cu un ecograf modern, de ultimă generaţie, investiţie realizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Gorj. Ecograful este deja funcţional şi pot să spun că ne este de mare ajutor”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
La nivelul acestei unităţi sanitare, în ultimi ani s-a pus accent pe îmbunătăţirea condiţiilor hoteliere oferite pacienţilor. O mare parte dintre probleme cu care se confrunta în trecut spitalul au fost rezolvate, la ora actuală pacienţii confirmând faptul că schimbările sunt vizibile şi că serviciile de care beneficiază sunt considerabil mai bune din punct de vedere al calităţii. Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” dă asigurări că proiectele de dotare şi modernizare a unităţii vor avea continuitate.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here