Spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobriţa a învins pana de curent cu generatorul

489

Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a confirmat că activitatea unităţii nu a fost perturbată de ninsorile din ultimele zile. Nici pana de curent din week-end nu a afectat unitatea, generatorul fiind pus în funcţiune la timp. Drumul de acces spre spital este practicabil, circulându-se bine, dar în condiţii de iarnă.

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu, deşi se află într-o zonă de munte, asigură condiţii optime de spitalizare chiar şi pe timp de iarnă. Ninsorile din ultimele zile nu au limitat accesul către unitate, fapt confirmat de managerul Tiberiu Tătaru. Nici pana de electricitate din week-end nu a afectat activitatea spitalului, generatorul asigurând funcţionalitatea aparaturii electrice şi nu numai. „Într-adevăr, a fost o oră fără curent electric, dar am pus în funcţiune generatorul şi nu s-a resimţit pana de electricitate. Drumul de acces spre spital este bun, se circulă bine, dar în condiţii de iarnă. La ora actuală avem peste 170 de bolnavi internaţi, care beneficiază de condiţii optime de spitalizare şi tratament”, confirmă Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Trebuie menţionat faptul că managerul Tătaru a dorit să se convingă personal că activitatea spitalului se desfăşoară fără probleme şi în week-end, astfel că acesta a vizitat unitatea şi sâmbătă şi duminică, asigurându-se că totul este în ordine.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here