Spitalul de Pneumoftiziologie angajează programator

427

Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu organizează  în conformitate cu prevederile H.G.R. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare  şi a Dispoziţiei nr. 876/2014 privind Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursurilor emis de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, concurs sau examen  pentru ocuparea  postului  vacant de programator (sistem informatic) gradul I, în cadrul Biroului RUONST. Dosarele se pot depune până pe data de 4 septembrie.

Persoanele, care doresc să participe la concursul de angajare organizat de Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu, pentru ocuparea postului vacant de programator gradul I, trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: a) Studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă în specialitatea informatică/automatizări şi calculatoare; b) acte doveditoare vechime de minimum 3 ani si 6 luni în activitatea de informatică/automatizări şi calculatoare.

Calendarul concursului
Candidaţii vor susţine proba scrisă în data de 16.09.2015, ora 10.00, iar interviul în data de 22.09.2015, ora 10.00. Locul de desfăşurare a concursului (proba scrisă şi interviul) este la sediul unităţii, sala de consiliu, parter.
Data limită până la care se pot depune dosarele este 04.09.2015, ora 15.00.
Alte detalii se pot obţine de la Biroul de Resurse Umane al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here