Spectacolul lunii – „Blues Poems” – reacţii

383

foto 020Spectacolul eveniment „Blues poems”, care a poposit şi în oraşul de pe Jiu joi seara, a fost primit mai bine decât s-ar fi aşteptat oricine, mai ales decât s-ar fi aşteptat vreodată artiştii.

Aceştia au fost pur şi simplu impresionaţi de numărul mare de spectatori şi mai ales de reacţia acestora.

Pentru prima dată în Târgu – Jiu şi în Gorj cu un asemenea spectacol, Mike Godoroja & The Blue Spirit împreună cu scriitorul Dan Mircea Cipariu, au avut parte de o mare surpriză din partea publicului. „Acest spectacol nu a fost dus niciodată într-o sală, până acum a fost realizat doar în cluburi. Să mergi cu un astfel de spectacol într-o sală atât de mare care să fie aproape plină, în ciuda frigului, este ceva extraordinar”, a declarat Dan Mircea Cipariu. De partea cealaltă, Mike Godoroja ne-a mărturisit că la un moment dat se gândea că nu este corect faţă de spectatori să îi ţină în frig, pentru că sala respectivă nu a fost încălzită. Când a văzut, însă, felul în care reacţionează şi vibrează publicul la una cu cei de pe scenă, nu a mai contat nici frig nici nimic, era doar o îngemănare de suflete, spectatorii pulsând în acelaşi timp cu artiştii.
foto 026 Tinerii ştiau versurile
În sală s-au aflat, în majoritate, persoane care ştiau la ce fel de spectacol vin şi ce anume să aştepte de la artişti. Acest lucru i-a impresionat pe interpreţi care au avut surpriza de a fi dublaţi de public la multe dintre piese. De asemenea, versurile lui Dan Mircea Cipariu au ajuns la fix în inimile şi creierele celor prezenţi în sală, care l-au primit cu mult entuziasm. De altfel, întreaga evoluţie a fost foarte apreciată, artiştii fiind, de mai multe ori, aplaudaţi minute în şir, în picioare. „Ce ne-a impresionat cel mai mult a fost că printre spectatori se aflau şi persoane foarte tinere care au auzit de mari artişti şi care ştiau şi versurile noastre”, a spus Mike Godoroja.
Povestea continuă…
Organizarea acestui spectacol s-a lăsat şi cu o nouă colaborare între cei doi protagonişti ai evenimentului şi organizatori. Astfel, în august, la Festivalul Naţional de Muzică Folk şi Baladă „Poarta Sărutului”, organizat de Şcoala Populară de Artă, prezentator va fi scriitorul Dan Mircea Cipariu, iar Mike Godoroja & The Blue Spirit vor avea un recital.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here