Spectacole, organizate de SPA în aceste zile

331

Cu ocazia zilei de 8 martie, Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu pregăteşte mai multe evenimente muzicale dedicate doamnelor şi domnişoarelor. În acest mod gorjencele vor fi cadorisite cu momente muzicale şi de divertisment.

O serie de evenimente vor avea loc în aceste zile. „Vineri, sâmbătă şi duminică avem o serie de manifestări. Flori pentru…flori, spectacol de varietăţi care are loc, vineri, seară la ora 17.00 la Cercul Militar din Târgu-Jiu. Tot vineri la ora 12.00 la Clubul Pensionarilor din Olteniţei, va avea loc un moment muzical şi de divertisment de ziua doamnelor. Iar duminică la Stoina, la ora 12, va avea loc festivalul folcloric «Mărţişoare folclorice»”, a precizat Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă.
Tot duminică la ora 18.00 la Sala Maură a Palatului Administrativ, Orchestra de Cameră «Lira Gorjului» va susţine un concert pentru florile lumii. Parteneri în organizarea evenimentelor, Instituţia Prefectului Judeţului Gorj, Consiliul Judeţean Gorj şi Şcoala Populară de Artă. Iar pentru evenimentul de la Stoina celor amintiţi se alătură Primăria şi Consiliul Local Stoina, Căminul Cultural Stoina U.A.T.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here