Spectacol extraordinar, susţinut de Ansamblul “Maria Lătărețu”

535

Școala Populară de Artă(ȘPA) din Târgu Jiu în parteneriat cu Liga Culturală „Fiii Gorjului” București și Consiliul Județean Gorj, organizează miercuri, 12 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, spectacolul „Cântec din Țara lui Brâncuși”.

Începând cu orele 18.00 vor urca pe scenă atât membrii Ansamblului „Maria Lătărețu” (Liliana Ciochină, Ștefan Popescu, Ion Drăgan, Ion Lianu, Sica Rusu Durlai, Victor Tița, Raluca Elena Căpitănescu, Roxana Croitoru, Marian Medregoniu, Mădălina Barbonie ș.a.), ci și unii dintre marii artiști ai muzicii populare, invitații de onoare Niculina Stoican, Anton Achiței, Victorița Lăcătușu, Nicolae Sabău, Constantin Măgureanu, Olguța Berbec, Maria Beatrice Bandoiu, Veta Biriș, Gelu Voicu și Emilia Bubulac.
Cei prezenți se vor putea bucura de asemenea și de melodiile Grupului „Măriile Gorjului”, cele ale Grupului de naiști și fluierași „Jiana”, precum și de prezența formației de dansuri a ȘPA, coregrafiată de către Ștefan Mirulescu.
„Ansamblul „Maria Lătărețu” al ŞPA Târgu-Jiu organizează de 9 ani concertul de sărbătorire. Membrii ansamblului, împreună cu cei mai buni copii ai ŞPA vor oferi un concert extraordinar, intitulat “Cântec din Țara lui Brâncuși”. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Acestea se găsesc la Casa de bilete din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu. Vă aşteptăm cu braţele deschise”, a precizat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al ŞPA Târgu-Jiu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here