Spectacol extraordinar al „Doinei Gorjului”

351

doina gorjului facuta de mineAnsamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” a pregătit un spectacol extraordinar pentru gorjeni, locul de desfăşurare fiind Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu. Biletele încă mai pot fi procurate, până la începerea spectacolului.

Primăvara este întâmpinată cu cântec, dans şi voie bună la Târgu-Jiu. În ultima zi de iarnă calendaristică, mai exact în această seară, Casa de Cultură a Sindicatelor Târgu-Jiu găzduieşte un spectacol de excepţie, intitulat „Primăvara-nfloare dorul” . „Este un spectacol în premieră şi sperăm să îi încânte pe cei prezenţi. Participă toţi soliştii Doinei Gorjului, dar şi colaboratorii Maria Beatrice Băndoiu, Alexandra Bleaje, Reli Sanda şi avem şi un invitat special, în persoana lui Gelu Voicu. Biletele se găsesc la vânzare până la începerea spectacolului”, a explicat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Peste două ore de cântec

Spectacolul „Primăvara-nfloare dorul” este realizat în colaborare cu postul de televiziune Etno Tv şi va începe de la ora 18:30. „Ne aşteptăm la un public numeros, pentru că este un spectacol deosebit; va începe la ora 18:30 şi se va desfăşura pe parcursul a două ore şi jumătate”, a adăugat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Membrii Ansamblului „Doina Gorjului” promit ca cele peste două ore de muzică şi dans să le bucure inimile şi să fie startul potrivit pentru o primăvară frumoasă.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here