Spaghete cu ton

144

Ingrediente reţetă:

un pachet spaghete, suc de roşii, caşcaval, busuioc, pătrunjel, o cutie ton, usturoi

Mod de preparare:

Se desface conserva de ton, se scurge într-un castronaş, se toarnă uleiul din conservă într-o tigaie în care se prăjeşte usturoiul tăiat bucăţi mari. Se scoate după vreo 2 – 3 minute, se adaugă tonul, se stinge cu sucul de roşii potrivindu-se de sare şi piper. După vreo 5 – 6 minute se presară şi busuiocul. În tot acest timp se pun la fiert spaghetele în apă cu sare şi un strop de ulei ca să nu se prindă de fundul oalei spaghetele. După ce au fiert, se strecoară, se clătesc în apă rece şi se aşează într-un vas mai mare. În mijloc se toarnă sosul, se presară caşcavalul ras şi la urmă pătrunjelul. Se pot servi imediat, însoţite de un pahar de vin roşu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here