SOS – Salvaţi Pâmântul: „Gândeşte, consumă, nu risipi!”

363

Aşa se numeşte programul educativ desfăşurat de preşcolarii Grădiniţei P.P. ,,Mihai Eminescu” din Târgu-Jiu şi prezentat pe scena amenajată în centru municipiului nostru miercuri, 5 iunie 2013 cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, la iniţiativa Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, sub genericul ,,Gândeşte, consumă, nu risipi!”

Cu dragoste pentru o natură curată, conştienţi de acţiunile pe care fiecare dintre noi le poate face pentru a trăi într-un mediu sănătos, copiii au prezentat dansuri populare, gimnastică ritmică, cântece interpretate de grupul vocal ,,Armonia”, mesaje ecologice şi o interesantă paradă a costumelor ecologice, costume confecţionate de către părinţi din materiale refolosibile în cadrul atelierului de creaţie ,,Totul pentru copiii noştri”.
Acţiunea se regăseşte în programul proiectelor educaţionale ,,S.O.S. – Salvaţi Pământul!” şi ,,Grădiniţe înfrăţite” coordonate de doamnele profesor Angela Murareţu şi Ana Gogălniceanu, având ca scop principal sensibilizarea opiniei publice în ceea ce priveşte protecţia şi conservarea mediului, a vieţii pe pământ.
Ion Popescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here