Sora anestezistului Dănăiaţă, accidentată mortal la Bumbeşti-Jiu

1344

O femeie în vârstă de 47 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, a decedat, duminică noaptea, după ce a fost lovită de o maşină, victima angajându-se în traversarea străzii printr-un loc nemarcat corespunzător, iluminatul stradal nefiind pus în funcţiune. Aceasta se deplasa spre bancomatul BRD, aflat peste drum de stradă, când o maşină cu volan pe dreapta şi numere de Anglia, condus de un tânăr din localitate, dar care domicilia la Târgu-Jiu, a dat peste ea. Pe marginea şoselei au fost puse, ieri, lumânări aprinse şi flori, victima fiind sora medicului Alin Dănăiaţă, anestezist la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Corpul neînsufleţit a fost danaiata 2adus, ieri, la Bumbeşti-Jiu, tragedia şocând localnicii oraşului, femeia lăsând în urmă şi o fiică adolescentă, intrată la liceu.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Lucian Stroe a declarat ieri că, din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcţia Petroşani către Târgu-Jiu, a accidentat mortal o femeie de 47 de ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat corespunzător şi fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit pe numele conducătorului auto dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Presemnalizare pentru trecere de pietoni
Şoferul avea ceva viteză, el neîncetinind nici când înainte de locul accidentului i-a apărut în cale o presemnalizare de trecere de pietoni. Accidentul s-a petrecut între cele două semne care arătau trecerea de pietoni, dar totul s-a datorat victimei care nu s-a asigurat, şi din cauza întunericului.
La câteva minute după accident, la locul faptei şi-a făcut apariţia o ambulanţă, dar deja victima era decedată, fiind lovită puternic în zona capului.
Primarul localităţii, Constantin Bobaru, confirmă drama petrecută, menţionând că autorul accidentului era şi el din oraş, ca şi sora medicului de la Târgu-Jiu, care este plânsă neîncetat de familia îndoliată.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here