Șoferul, care a omorât cei doi pietoni la Păltiniș, băgat după gratii

686

Bărbatul de 44 de ani din Rovinari, care, vineri dimineața, la volanul unui BMW, a accidentat extrem de grav doi pietoni, care traversau regulamentar o trecere de pietoni de la Complexul Păltiniș din Târgu-Jiu, a ajuns, duminică, după gratii. Acesta a fost arestat preventiv pentru 20 de zile, la o zi după ce victimele accidentului provocat de el, și-au dat sfârșitul la Spitalul de Urgență Târgu-Jiu. Cei doi soți, părinții a patru copii, așteaptă să fie îngropați, corpurile neînsuflețite fiind depuse la capela Cimitirului Municipal.

Tragedie fără seamăn, vineri, la Târgu-Jiu, când doi soți de 59 respectiv 60 de ani, și-au dat viața la spital, după ce, de dimineață, au fost spulberați de pe trecerea de pietoni, de un șofer vitezoman. Cei doi plecaseră de acasă, ei domiciliind în cartierul Debarcader, la cumpărături, la Complexul Păltiniș, unde se pregăteau de o pomană. Soții traversau drumul pe o trecere de pietoni, după ce cumpăraseră câteva candele, când au fost loviți în plin de un BMW, care se îndrepta cu viteză spre ei. Victimele au fost târâte 150 de metri pe carosabil, una fiind proiectată în parbriz. Cumpărătorii din Complexul Păltiniș s-au adunat la fața locului solicitând la 112 venirea poliției și a pompierilor. La zece minute după accident, două ambulanțe au ridicat victimele, bărbatul părând că este într-o stare mult mai gravă decât femeia. La spital însă, câteva ore mai târziu aceasta a intrat în comă, murind la ceva vreme după ce soțul ei a trecut în lumea celor drepți.
accident la paltinis (5)Șoferul a fost anchetat, dar lăsat în libertate, asta până duminică când instanța a decis ca respectivul să fie acuzat de ucidere din culpă și să fie băgat după gratii pentru următoarele 20 de zile. Rovinăreanul a ajuns în arest preventiv la IPJ Gorj, în timp ce cei doi soți, persoane de mare modestie, își așteptau odihna în pământ.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Complexul Comercial Paltinis este dotat cu sistem de supraveghere video ce are camere video exterioare montate la fatada complexului comercial. Au fost vizualizate aceste camere video???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here