Şoferi sancţionaţi cu dosare penale

340

Mai mulţi conducători auto s-au ales cu dosare penale în perioada 23 – 25 ianuarie, după ce au fost prinşi de poliţiştii gorjeni încălcând normele privind regimul circulaţiei pe drumurile publice

Două dosare penale au fost întocmite pe numele unor şoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Este vorba de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Muşeteşti, depistat de poliţiştii din cadrul Poliției oraşului Bumbești Jiu în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 665A având o concentraţie alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Târgu-Jiu, prins de poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Hurezani, deşi avea o concentraţie alcoolică de 0,41% mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii şoferi sunt acum cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Cu dosar penal s-a mai ales şi un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Novaci. Tras pe dreapta de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Crasna, acesta a refuzat să sufle în etilotest, motiv pentru care acum este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice.
Un alt dosar penal a fost întocmit pe numele unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din Runcu, prins de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu, care au depistat un bărbat în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat. În vizorul oamenilor legii a mai intrat şi un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Floreşti. Acesta a fost depistat de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Motru în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 46 – Motru, deşi se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here