Șoferi prinși beți la volan

586

Un tânăr de 31 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost depistat, în noaptea de luni spre marți, în timp ce conducea un autoturism, în stare avansată de ebrietate. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că nu avea nici permis.
”La data de 29 mai, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Gorj au identificat în trafic un bărbat de 31 de ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lotrului, din municipiu, având o concentrație de 0,93 mg/litru alcool pur în aerul expirat și fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
La scurt timp, polițiștii au depistat în trafic un tânăr de 17 ani, din Turceni, în timp ce conducea un moped pe DJ 674, având o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără să aibă permis. Și acesta s-a ales cu dosar penal.
Luni, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu au depistat în trafic un alt bărbat, în vârstă de 70 de ani, din localitate, în timp ce conducea o mașină, pe strada Mărgăritarului, având o concentraţie de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta riscă să stea până la cinci ani după gratii.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here