Şoferi cercetaţi penal

339

Trei conducători auto sunt cercetaţi penal de poliţiştii gorjeni pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier. Doi dintre aceştia au fost depistaţi la volanul unor autoturisme neînmatriculate; în ceea ce-l priveşte pe cel de-al treilea şofer sancţionat cu dosar penal, poliţiştii au descoperit că acesta avea permisul de conducere suspendat.

În cursul zilei de 28 ianuarie, poliţiştii gorjeni au întocmit dosare penale pe numele a trei conducători auto. Astfel, în jurul orelor 08:05, poliţiştii din cadrul Poliţiei Muncipiului Târgu-Jiu, Biroul Rutier, au identificat în trafic un bărbat în vârstă de 45 ani, din oraşul Novaci, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe strada Calea Bucureşti, din municipiul Târgu-Jiu, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 24.10.2012. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat. Pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni este cercetat şi un tânăr de 23 de ani, din Ţicleni, depistat de asemenea de poliţiştii târgujieni în timp ce conducea pe o stradă din municipiu un autoturism a cărui autorizaţie de circulaţie era expirată din data de 21.11.2012.
Tot cu dosar penal s-a ales şi un bărbat din comuna Stoina, depistat de poliţiştii din localitate în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B, pe raza comunei Stoina, având permisul de conducere anulat. Bărbatul este acum cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are permisul de conducere anulat.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here